La família Bosch, ja al capdavant de la masia Torre d'en Roca, va començar a envasar la llet fresca de la granja per a poder comercialitzar més enllà del poble de Sallent i poder vendre la llet en fruiteries, carnisseries o supermercats de la zona. I al cap de poc temps, s'instal·la a la mateixa finca l'obrador on s'inicia l'elaboració de iogurts artesans elaborats al bany maria.
Varis documents datats en plena edat mitjana parlen sobre l'existència d'una masia situada entre Sallent i Balsareny, en la comarca del Bages. La masia aleshores era anomenada Masia Conangle pel nom de la riera que passa per la finca. En aquells temps, l'activitat principal era el conreu de cereals i vinya.
La finca va ser comprada pel senyor Mariano Roca. Els veïns del poble i la comarca anomenaven la masia la Torre d'en Roca, referint-se al nou propietari. I fou així com va adquirir el nom la masia que es manté fins a l'actualitat. En aquesta època, malauradament, la fil·loxera va arribar a Catalunya i per tant, van haver de deixar el conreu de cereals i vinya i portar bestiar a la finca.
Aquest va ser un gran any a la masia Torre d'en Roca.
El nou propietari, Josep Colldeforns, avantpassat dels actuals propietaris de la masia, va iniciar la venda de llet i la granja de vaques fou el negoci principal de la finca.