MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

MISSIÓ

Som elaboradors de productes làctics amb més de 100 anys de tradició i treballem per a oferir un ampli assortit de llet, iogurts saludables i  postres artesanes  de proximitat i qualitat.

VISIÓ

Liderar la categoria de iogurts i postres artesanes a Catalunya, promovent una innovació continua i, alhora, mantenir un lligam amb la conservació i sostenibilitat del nostre territori.

VALORS

DINAMISME I ESPONTANEÏTAT

En el nostre ADN hi ha una alta dosi d’entusiasme i empenta per no quedar-nos mai enrere. Fugim del sedentarisme i ens il·lusiona proposar nous  reptes i projectes, així com anar treballant en una millora contínua que ens permeti crear un respecte cap a la  marca dins d’aquest mercat tan madur com és el lacti.

 

PROXIMITAT

La proximitat és la base amb la que volem generar confiança a les persones, empreses i entitats que ens envolten. Ens agrada mantenir una relació propera  amb els clients perquè ens sentim més còmodes amb el tracte personalitzat. Parlem directament amb els consumidors de manera distesa, escoltant les seves peticions i prenent nota de les valoracions que ens transmeten. Considerem els nostres proveïdors col·laboradors de La Torre, fent-los partícips de les nostres inquietuds i projectes de futur.

 

COMPROMÍS I QUALITAT

Treballem per a elaborar els productes que ens agradaria que creessin per a nosaltres,  prioritzant el menjar de veritat o #realfood, el producte saludable i el producte de qualitat.

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

AMBIENTAL

PROMOCIÓ I DINAMITZACIÓ

DELS PRODUCTES KM0

La dinamització de productes de proximitat és un model de consum que contribueix a la millora d’una economia sostenible i redueix la petjada ecològica.

BIOMASSA I GESTIÓ DE BOSCOS

Participem en la prevenció d’incendis forestals mitjançant el consum de biomassa per a ús tèrmic industrial.

PACKAGING

Prioritzem l’ús  de packaging monomaterial i de pesos lleugers per a que el seu reciclatge sigui menys costós i econòmic; i a més a més, que pugui reduïr l’impacte ambiental en emissions de monòxid de carboni derivat del transport de mercaderies.

LABORAL

SENTIMENT DE PERTINENÇA I FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ

La Torre valora de manera positiva la participació i  l’aportació d’idees de l’equip humà que el forma  amb l’ànim de seguir una millora contínua.

ESTABILITAT

S’aposta per un compromís de treball indefinit, evitant la temporalitat.

SOCIAL

LLUITA CONTRA EL

MALBARATAMENT ALIMENTARI

La Torre té el compromís de lluitar contra el malbaratament alimentari  mitjançant la donació de productes a entitats que s’encarreguen de la distribució dels aliments a persones vulnerables.

APORTACIONS ECONÒMIQUES

A CAUSES SOCIALS

Generem de manera puntual campanyes solidàries, dintre de les seves possibilitats, per a poder aportar ajudes econòmiques a finalitats concretes, com per exemple a la investigació contra el càncer infantil.

BON

GOVERN

TRANSPARÈNCIA

pel que fa a la gestió, on la participació pren importància en la presa de decisions.

 

 

IGUALTAT

en qüestions de gènere i oportunitats.

 

 

RESPONSABILITAT i sentit del deure.

ODS: OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

DE LES NACIONS UNIDES

OBJECTIU 2025

50%

d' ENERGIA

RENOVABLE

Actualment La Torre fa ús d'un 30% d'energia que prové de la biomassa. L'objectiu a assolir abans del 2025 és que almenys el 50%  del total del mix d'energia consumida provingui de fonts d'energia verda, mitjançant la instal·lació de plaques solars.

La Torre forma part del grup AGROFRESC