SELECCIONEM DE
MANERA NATURAL
EL RAMAT AMB
BETACASEÏNA A2
Després de varis mesos de treball conjunt amb la granja El Soler de n’Hug de Prats de Lluçanès, hem aconseguit seleccionar de manera natural el ramat exclusiu amb Betacaseïna A2 per a poder donar un valor afegit a la nostra llet i productes làctics de proximitat.
Originàriament, la genètica de les vaques contenia la Betacaseïna A2/A2.
Una posterior evolució genètica va fer que les vaques també produïssin A1.
Nombrosos estudis científics suggereixen que la llet
Beta Caseïna A2 és més digerible.
Per això hem apostat i evolucionat cap a la llet Betacaseïna A2,
per a gaudir d’una millor sensació amb la nostra llet de sempre,
igual de nutritiva, saludable, saborosa i de proximitat.
Som el primer obrador de làctics i la primera granja de l'Estat
certificats en llet betacaseïna A2 per AENOR,
una de les empreses més reconegudes tant a nivell nacional com internacional.
Els articles certificats amb Llet Beta Caseïna A2 són els següents:
Llet fresca, llet fresca amb cacau i kefirs en format ampolla.
FONTS:
(*) Accés a documents i estudis realitzats sobre la llet A2